در اولین مشاوره قبل از عمل جراحی بینی خود با جراح، دلایل خود را برای جراحی زیبایی بینی توضیح می‌دهید. پزشک، بینی و ساختار صورت شما را بررسی می‌کند و درباره نتیجه احتمالی جراحی (شکل بینی بعد از عمل) و روش جراحی با شما صحبت می‌کند. موارد مختلفی وجود دارد که باید در مشاوره قبل از عمل جراحی به آن دقت شود.

مشاوره قبل از عمل جراحی بینی

سوابق پزشکی

قبل از انجام هر نوع جراحی پلاستیک، سابقه سلامتی فرد بسیار مهم است به ویژه در صورتی که از بیهوشی عمومی استفاده شود.

سلامت عمومی

قبل از تصمیم به جراحی بینی ، مشکلات سلامت عمومی فرد باید مورد بحث قرار گیرد. هر گونه بیماری مزمن‌تان را باید با جراح خود مطرح کنید. این مشکلات شامل فشار خون بالا، بیماری دیابت، مشکلات قلبی، کبد، کلیه، سکته مغزی، سرطان، مشکلات در بهبودی زخم و خونریزی است که در مشاوره عمل بینی به ان ‍پرداخته میشود.

جراحی‌های قبلی

در مورد جراحی بینی، اطلاع از تمامی جراحی‌های قبلی اعم از سینوس و بینی یا ضربه و آسیب‌های قبلی به بینی مهم هستند. در صورتی که تغییرات آسیب‌زا در بینی خود دارید، تصاویری از بینی‌تان قبل از آسیب می‌تواند کمک کننده باشد.

آمادگی روحی

به عقیده پزشکان، عمل جراحی پلاستیک بینی به هیچ عنوان یک عمل جراحی اورژانسی به حساب نمی‌آید بلکه این جراحی باید زمانی انجام شود که فرد، غیر از آمادگی جسمی از آمادگی روانی نیز برخوردار باشد.

چگونه خود را برای یک عمل زیبایی آماده کنیم؟

گام اول: آمادگی برای عمل بینی بدن و ذهن شما باید کاملاً در حالت استراحت باشد، به گونه‌ای که هیچ نوع اضطراب و نگرانی را به خود راه ندهید و به تصمیم خود ایمان داشته باشید. تردید در تصمیم‌تان تنها باعث می‌شود که اضطراب و نگرانی‌تان نسبت به عمل ا فزایش یابد.
گام دوم: درک درست در مورد اینکه چه کارهایی را و چگونه قبل از عمل باید انجام دهید پزشک مسئول است تا به شما جزوه‌ای را راجع به عمل جراحی که پیش رو دارید، بدهد. تا می‌توانید این جزوه‌ها را بخوانید و تمام مراحل عمل خود را از بَر باشید. این کار به از بین بردن اضطراب و ترس‌تان کمک می‌کند.
گام سوم: خجالت نکشید. از پزشکتان سوالات بیشتر و بیشتری بپرسید شاید به نظر شما بسیاری از سوالات بی‌معنی باشد ولی این سوالات حتماً مهم‌اند و این حق شماست که بدانید با چه چیزهایی قرار است روبه‌رو شوید. پزشک به هیچ عنوان سوالات شما را رد نمی‌کند. داشتن سوالات متعدد کاملاً طبیعی است. هنگامی که با پزشکتان صحبت می‌کنید، یادداشت‌برداری کنید. این کار باعث می‌شود جواب سوالاتتان را بعداً هم بخوانید و آن‌ها را بهتر درک کنید. پرسیدن سوالات باعث آرامش بیشتر شما نسبت به جراحی پیش رویتان می‌شود.
گام چهارم: موارد مورد نیاز بعد از عمل را با دقت فراهم کنید شما به پشتیبانی بعد از عمل احتیاج دارید. توصیه می‌شود فردی که رابطه صمیمی با شما دارد بعد از عمل در کنار شما باشد و ترتیب کارها را بدهد. لازم نیست آن فرد حتماً همسرتان باشد باید فردی باشد که در شرایطی که اضطراب زیادی دارید بتواند شما را آرام کند. پس در انتخاب همراه بسیار دقت کنید.
گام پنجم: تمام شرایط منزل خود را برای بعد از عمل آماده کنید غذای سالم با نمک کم و کیسه یخ برای بعد از جراحی‌تان آماده کنید. همچنین مواردی مثل مجله، کتاب، فیلم و … را برای گذراندن وقت‌تان فراهم کنید.
گام ششم: قبل از عمل، برای رویارویی با برخی شک و تردیدها آماده شوید قبل از عمل، لحظات پُر از استرسی است. کمبود خواب شب قبل از عمل و فشار خون بالای ناشی از استرس از جمله رایج‌ترین مشکلات می‌باشند. شما باید آمادگی تمام این موارد را داشته باشید. تکنیک‌های تمرکز و تنفس عمیق هم کمک کننده هستند. شما می‌توانید به نتایج بعد از عمل فکر کنید و خودتان را آن گونه که دوست دارید، ببینید.
گام هفتم: از نتایج پایانی لذت ببرید تمام سال‌هایی که برای این عمل صبر و تلاش کردید به نظر ارزشمند بوده است و می‌توانید زندگی جدیدی را همراه با اعتماد به نفس بالا شروع کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Vicky مجله تخصصی تهویه مطبوع هیواصنعت نارنج سبز سیاسی علمی خرید اینترنتی پارچه و لباس و مد زنانه و سبک زندگی بانک تم و قالب پاورپوینت رایگان اصطلاحات سئو و بازاریابی آنلاین مشاوره کسب و کارهای اینترنتی حوالیٖ من من انقلابی‌ام