افرادی که قصد انجام جراحی زیباییی بینی دارند معمولا سوال های زیادی ذهنشان را درگیر می کند. یکی از سوال هایی که ذهن متقاضیان را درگیر می کند شناخت نوع بینیشان است. در ادامه قصد داریم از تمام جوانب عمل زیبایی بینی استخوانی را بررسی کنیم.
در کل افراد در جامعه بینی ها را به دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم می کنند. بینی هایی که غضروف و استخوان محکمی داشته باشند در دسته بینی استخوانی قرار می گیرند. در بینی استخوانی معمولا یک برآمدگی یا غوز روی بینی وجود دارد. همچنین در این بینی ها معمولا پوست بینی نازک تر از بینی های گوشتی است. برخی بینی ها از ترکیب استخوان و غضروف تشکیل شده است که به آن ها بینی نیمه استخوانی یا غضروفی نیز گفته می شود.
انجام جراحی بینی استخوانی به دلیل پوست نازک تر بینی استخوانی به مراتب از بینی گوشتی آسان تر است. البته باید در نظر داشت بینی هایی که از ترکیب استخوان و غضروف تشکیل شده اند کار جراح را سخت می کنند اما در کل می توان گفت جراحی زیبایی بینی استخوانی از نوع گوشتی آسان تر است و نتیجه مطلوب تری به همراه دارد.
به بیان دیگر می توان گفت هر قدر استخوان و غضروف های محکم بینی بیشتر باشد احتمال اینکه فرد به نتیجه دلخواه خود برسد بیشتر است اما نمی توان درصد دقیقی به بیمار برای موفقیت بینی استخوانی اعلام کرد.
همانطور که ضخیم بودن پوست بینی می تواند جراحی بینی را دچار مشکل کند بیش از حد نازک بودن پوست بینی نیز می تواند جراح را با مشکل رو به رو کند. نکته مثبت نازک بودن پوست بینی در عمل زیبایی بینی استخوانی تورم کمتر و به جا نماندن زخم جای برش بعد از عمل بینی است.
اما نکته منفی نازک بودن پوست این است که کوچک ترین مشکل بعد از عمل بینی در پوست های نازک خود را نشان می دهند و آشکار هستند. بزرگ ترین چالش جراح برای متقاضیان با پوست نازک، جراحی بینی بدون عیب و نقص است زیرا هیچ نقصی زیر پوست نازک پنهان نمی ماند. به همین دلیل توصیه می شود جراحی را انتخاب کنید که در نمونه های کار او مشابه بینی خود را مشاهده کرده اید ، زیرا این جراح با چالش های هنگام عمل بینی شما آشنا است و می تواند شما را به نتیجه دلخواهتان برساند.
در موارد نادر ممکن است برجستگی و غوز بینی بعد از عمل باقی بماند که با ترمیم جزیی قابل حل است. مراقبت درست بعد از عمل بینی و وارد نشدن ضربه به آن می تواند این احتمال را به حداقل برساند.
درباره این سایت